Univerzální surovina

Zmrzlinové pochoutky se dají konzumovat samotné, ale dají se z nich vyrábět další jídla a dezerty. Kopečkovou můžeme přidávat do kávy, čímž získáme oblíbenou ledovou kávu či frappé. Lze ji také podávat s palačinkami a šlehačkou, s ovocem ve formě osvěžujících pohárů, ale také vyrobit netradiční pokrm, který vzniká jejím smažením.

Kvalita nade vše

Pro výrobu kvalitních pokrmů je nutné používat kvalitní suroviny. Abychom si byli naprosto jistí, že naše ledová pochoutka je kvalitní a obsahuje jen to, co obsahovat má, je nejvhodnějším řešením vlastní výroba.Zmrzlinové stroje potom umožňují nejen výrobu smetanové dobroty, ale i sorbetů, které jsou vyrobeny z čerstvého ovoce. V poslední době se dostává do popředí i tzv. mražený jogurt.

Univerzální surovina
Ohodnoťte příspěvek

Comments are disabled.